تبلیغات

نان پیاز و گردو، تجربه‌ای جدید و خوشمزه

با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.

با پیاز و گردو و خمیر یوفکا یک نان متفاوت و خوشمزه تهیه کنید.

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

خمیر یوفکا: به مقدار لازمپیاز (ریز خرد شده): 200 گرمگردو درشت خرد شدهروغن زیتون: یک قاشق چای خورینمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم سس:

شیر: یک پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: 90 میلی لیتر

مواد لازم رویه:

زرده تخم مرغ: یک عدد

نان پیاز و گردو؛ تجربه ای جدید

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.گردوی درشت خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک فلفل سیاه بزنید.برای تهیه سس، شیر، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید سس را روی آن بمالید.مخلوط پیاز و گردو را روی آن پخش کنید.خمیر را رول کنید و سپس رول خمیر را به شکل گل دور خود حلقه کنید.آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید زرده تخم مرغ روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شوند.سپس سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار