تبلیغات

طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه

اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد.

honey-cake مواد لازم 50 گرم کرهیک چهارم فنجان شکر2 تخم مرغ زده شدهیک سوم فنجان عسل3 قاشق سوپخوری آرد1 قاشق سوپخوری آبلیمو2 فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)2 قاشق سوپخوری نیشکر دستور پخت

فر را روی دمای 360درجه فارنهایت تنظیم کنید.

کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.

بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.

بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.

نکته:

میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.

میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار