تبلیغات

روش تهیه قارچ شکم پر



مواد مورد نیاز: قارچ بزرگ = چهار عددپنیر پیتزا= ۱۰۰ گرمگردو تفت داده شده = ۲۵ گرمآویشن = کمیکره = یک قالب ۲۵ گرمی روش تهیه:

۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و کمی نمک بپوشانید.
۲- قارچ ها را در یک ماهیتابه گذاشته و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید تا زمانیکه پنیر ذوب شده و محتوی داخل قارچ را بپوشاند. برای تزئین کردن غذا می توانید یک فشفشه کوچک را داخل هر قارچ گذاشته و موقع سرو آن ها را روشن کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار